› 
Proteínová diéta

Proteínová diéta

Proteínová diéta alebo aj bielkovinová diéta, spočíva nahradenie 2 – 4 bežných jedla špeciálnymi bielkovinovými pokrmami s nízkou energetickou hodnotou.

Vhodnými pokrmami pre proteínovú diétu sú Diétne produkty Mix & Slim, obsahujú vysoký podiel bielkovín, nízky podiel sacharidov, cukrov a tukov pri zachovaní prísunu dôležitých vitamínov a minerálnych látok. Pri dodržiavaní proteínovej diéty sa Vaše telo dostáva do stavu ketózy. V tomto stave, ako zdroj energie využívate vlastné tukové zásoby. Chudnete iba tuk, pretože svaly sú zachované vďaka obsahu bielkovín v strave.

Proteínovú diétu rozdeľujeme do týchto fáz:

  1. fáza – štartovacia: jete 4 proteínové pokrmy + zelená zeleninu (bez: mrkva, paradajok, paprík, kukurice, kalerábov, strukovín). Táto fáza trvá 4 – 8 týždňov, podľa požadovaných výsledkov.
  2. fáza – redukčná: 3 proteínové pokrmy + ľubovoľné proteínové jedlo, zelená zelenina a chudé mäso tepelne upravené vo vode alebo pare (hmotnosť mäsa surovom stave 150 g) a zeleninu (bez: mrkva, paradajok, paprík, kukurice, kalerábov).
  3. fáza – prechodná stabilizačná: 2 proteínové pokrmy + 2 jedlá + zelenina. Je možné pridať biely nízkotučný jogurt, jeden kúsok ovocia.
  4. fáza – dlhodobo stabilizačná: 1 proteínový pokrm a 3 jedlá + zelenina.

Proteínová diéta jedálniček

Základom jedálnička proteínovej diéty je nahradenie 2 – 4 jedál proteínovými pokrmami. Je však dôležité nezabudnúť na vlákninu napr. v podobe otrúb, zeleniny a tiež zvoliť správne zloženie potravín na získanie potrebných živín. Nezabudnite dodržiavať správny pitný režim, minimálne 1,5 litra za deň. Povolené sú minerálne vody, nesladený čaj alebo káva s mliekom.

  • Raňajky: Diétna kaša Mix & Slim; miešané vajcia s cibuľkou; biely jogurt s ovsenými otrubami; vaječná omeleta; tvaroh s morčacou šunkou;
  • Desiata: Diétny koktejl Mix & Slim;
  • Obed: Diétna polievka Mix & Slim; Kuracie prsia s dusenou brokolicou a cuketou; šalát s vajcom alebo tuniakom; filet z pstruha a dusené fazuľky; grilované morčacie mäso so zeleninou;
  • Olovrant: Diétny koktejl Mix & Slim; Diétna palacinka s bielym jogurtom;
  • Večera: Diétna omeleta Mix & Slim; Diétne Polievka Mix & Slim; pečené kurča; hovädzie alebo morčacie steak; dusená ryba s grilovanou cuketou a špargľou.

Proteinová dieta balíčky

Účinné, ľahké a výhodné! Chcete zaručené výsledky a pritom ušetriť? Potom sú naše diétne plány pre Vás to pravé. Objednajte si svoj diétny plán, získate všetky plnohodnotné jedlá, ktoré budete potrebovať a navyše ušetríte.

−25 %
Zobraziť produkt

Proteínová diéta na týždeň

65 

−32 %
Zobraziť produkt

Proteínová diéta na 2 týždne

99,90 

−39 %
Zobraziť produkt

Proteínová diéta na 4 týždne

179 

−42 %
Zobraziť produkt

Proteínová diéta na 8 týždňov

329 

Výhodné balíčky

Prečo chudnúť práve s Mix & Slim?

Všetky naše produkty navrhujeme a vyrábame tak, aby sme Vám chudnutie čo najviac uľahčili a spríjemnili. Začnite chudnúť s nami a môžete sa tešiť na skvelé výsledky!

Jednoduchá príprava

Jedlá máte hotové hravo do 5 minút

Bez chémie

Žiadne škodliviny, len zdravé prírodné suroviny

Vyrobené v EU

Jedlá vyrábame za pomoci zelenej energie

Cenovo výhodné

Získajte rovnaké skvelé výsledky za nízke ceny

Chutí podľa Vás

Môžete si vybrať z mnohých lahodných príchutí

Rýchle výsledky

Viditeľne schudnete v najkratšom možnom čase

Potrebujete poradiť?

Radi by ste sa zbavili prebytočných kíl, ale neviete si rady, ako na to či aké výrobky zvoliť? Nebojte sa nám napísať, radi vám zodpovieme všetky vaše otázky.
Časté otázky
menu