› 
Ako schudnúť?

Ako schudnúť?

Ak chcete efektívne schudnúť…

…je dôležité urobiť niekoľko zmien vo Vašom živote a strave. Musíte upraviť jedálniček, zlepšiť životosprávu a zvýšiť pohyb. Chudnutie je proces, ktorý trvá 2 – 5 mesiacov podľa požadovaného úbytku na váhe. Prvé výsledky sa dostavia najskôr za mesiac.

Je dôležite byť celý čas čo najviac v psychickej pohode a mať dostatok spánku (8 hodín). K chudnutiu napomáha fyzická aktivita a urýchli vaše ciele, avšak nie je vždy nutná. Vyberte si pohyb, ktorý máte radi, aby ste pri ňom vydržali a mali z neho radosť. A keď to nie je možné, z akéhokoľvek dôvodu, stačí obyčajná chôdza. Napríklad každý deň to môže byť malá prechádzka alebo len vystúpiť o stanicu skôr a prejsť malý úsek pešo či miesto jazdy výťahom ísť po schodoch.

Vypočítajte si BMI

Diétny jedálniček

Tieto body Vám zaručene prinesú výsledky.

  • Zvýšte príjem bielkovín – bolo dokázané, že bielkoviny znižujú naše chute a zvyšujú činnosť metabolizmu. Väčší príjem bielkovín je jednou z najefektívnejších zmien pri chudnutí.
  • Obmedzte cukor – Priemyselne vyrábaný glukózo-fruktózový sirup, ktorý je dnes skoro všade. V limonádach, sušienkach, pečive, šunke, raňajkových cereáliách jogurtu atď. Tento tekutý cukor sa ukladá ako tuk, najmä v oblasti brucha.
  • Obmedzte sacharidy - znížený príjem sacharidov vedie k väčšiemu úbytku na váhe. Vynechajte príjem jednoduchých sacharidov ako je biely chlieb, rožky, knedle, cestoviny, zemiaky, ryža…atď.
  • Zvýšte príjem vlákniny – vyšší príjem vlákniny spomaľuje trávenie, dodáva pocit plnosti a znižuje sa chuť do jedla. Namiesto sacharidovej prílohy si teda dajte zeleninu.
  • Pitný režim – Pite denne 2-3 litre neochutenej vody eventuálne zeleného alebo čierneho čaju. V prípade, že sa nezaobídete bez kávy, je najlepšia čierna zrnková či espresso bez cukru.
  • Pravidelnosť jedál – odstup medzi jedlami by mal byť 3 – 4 hodiny. Prvé jedlo do pol hodiny po prebudení a posledné najlepšie 2 hodiny pred spaním.

Výhodné diétne plány

Účinné, ľahké a výhodné! Chcete zaručené výsledky a pritom ušetriť? Potom sú naše diétne plány pre Vás to pravé. Objednajte si svoj diétny plán, získate všetky plnohodnotné jedlá, ktoré budete potrebovať a navyše ušetríte.

−30 %
Zobraziť produkt

Koktejl + Príchuť + Shaker

29,90 

(1 recenzia zákazníka)
−25 %
Zobraziť produkt

Diétny balíček na týždeň

65 

−32 %
Zobraziť produkt

Diétny balíček na 2 týždne

99,90 

−39 %
Zobraziť produkt

Diétny balíček na 4 týždne

179 

Výhodné balíčky

Prečo chudnúť práve s Mix & Slim?

Všetky naše produkty navrhujeme a vyrábame tak, aby sme Vám chudnutie čo najviac uľahčili a spríjemnili. Začnite chudnúť s nami a môžete sa tešiť na skvelé výsledky!

Jednoduchá príprava

Jedlá máte hotové hravo do 5 minút

Bez chémie

Žiadne škodliviny, len zdravé prírodné suroviny

Vyrobené v EU

Jedlá vyrábame za pomoci zelenej energie

Cenovo výhodné

Získajte rovnaké skvelé výsledky za nízke ceny

Chutí podľa Vás

Môžete si vybrať z mnohých lahodných príchutí

Rýchle výsledky

Viditeľne schudnete v najkratšom možnom čase

Potrebujete poradiť?

Radi by ste sa zbavili prebytočných kíl, ale neviete si rady, ako na to či aké výrobky zvoliť? Nebojte sa nám napísať, radi vám zodpovieme všetky vaše otázky.
Časté otázky
menu