› 
Nízkosacharidová diéta

Nízkosacharidová diéta

Základom nízkosacharidovej alebo aj low carb diéty je príjem potravín s nízkym obsahom sacharidov a cukrov.

Jedálny lístok doplníte o bielkoviny a zdravé tuky. Musíte vyradiť pečivo, zemiaky, ryža, cestoviny, knedle, a všetky potraviny obsahujúce múku, vynechať musíte aj ovocie, džúsy a sladkosti.

Čo jesť pri nízkosacharidovej diéte? Vhodnými potravinami sú produkty Mix & Slim, ktoré obsahujú vysoký podiel bielkovín, proteínov a nízky obsah sacharidov a cukrov. Vybrať si môžete od kaší, palaciniek, omeliet, polievok až po koktejly rôznych príchutí. Príprava je rýchla a jednoduchá. Vďaka týmto nízkosacharidovým produktom dostanete telo do ketózy, telo začne spaľovať vlastné tukové zásoby ako zdroj energie. Dochádza k rýchlejšiemu a efektívnejšiemu spaľovaniu tukov. Maximálny príjem sacharidov je 50 g denne, dajte si pozor, pretože sacharidy sa nachádzajú aj v zelenine a strukovinách.

Počas nízkosacharidovej diéty je dôležité zvýšiť pitný režim.

Nízkosacharidová diéta jedálniček

Uvedený nízkosacharidový jedálniček berte ako inšpiráciu pre svoje stravovanie. Low carb jedálniček si upravte podľa svojich návykov, telesnej aktivity a zdravotného stavu tak, aby Vám strava vyhovovala a chutila.

  • Raňajky: Diétna kaša Mix & Slim; nesladená káva s mandľovým mliekom;
  • Desiata: Diétny koktejl Mix & Slim;
  • Obed: Diétna polievka paradajková alebo zeleninová Mix & Slim; morčacie mäso so špenátom a syrom; zeleninový šalát s tuniakom a vajíčkom; karfiolové placky (s vajíčkom, bez múky) so zeleninou a syrom;
  • Večera: Diétna omeleta; Diétne palacinky Mix & Slim; morčacie mäso s paradajkami a kyslou smotanou; kuracie mäso a dusená kaleráb; pečený losos a grilovaná zelenina.

Nízkosacharidová dieta balíčky

Účinné, ľahké a výhodné! Chcete zaručené výsledky a pritom ušetriť? Potom sú naše diétne plány pre Vás to pravé. Objednajte si svoj diétny plán, získate všetky plnohodnotné jedlá, ktoré budete potrebovať a navyše ušetríte.

−25 %
Zobraziť produkt

Nízkosacharidová diéta na týždeň

65 

−32 %
Zobraziť produkt

Nízkosacharidová diéta na 2 týždne

99,90 

−39 %
Zobraziť produkt

Nízkosacharidová diéta na 4 týždne

179 

−42 %
Zobraziť produkt

Nízkosacharidová diéta na 8 týždňov

329 

Výhodné balíčky

Prečo chudnúť práve s Mix & Slim?

Všetky naše produkty navrhujeme a vyrábame tak, aby sme Vám chudnutie čo najviac uľahčili a spríjemnili. Začnite chudnúť s nami a môžete sa tešiť na skvelé výsledky!

Jednoduchá príprava

Jedlá máte hotové hravo do 5 minút

Bez chémie

Žiadne škodliviny, len zdravé prírodné suroviny

Vyrobené v EU

Jedlá vyrábame za pomoci zelenej energie

Cenovo výhodné

Získajte rovnaké skvelé výsledky za nízke ceny

Chutí podľa Vás

Môžete si vybrať z mnohých lahodných príchutí

Rýchle výsledky

Viditeľne schudnete v najkratšom možnom čase

Potrebujete poradiť?

Radi by ste sa zbavili prebytočných kíl, ale neviete si rady, ako na to či aké výrobky zvoliť? Nebojte sa nám napísať, radi vám zodpovieme všetky vaše otázky.
Časté otázky
menu